Jaarverslag Arnemuiden 2019


Ringrijdersvereninging ‘In Galop’ Arnemuiden

Terugblik op het seizoen 2019


Allereerst mochten wij dit jaar 4 nieuwe leden verwelkomen, waar wij als relatief kleine vereniging heel erg blij mee zijn! Verder nam Theo Janse afscheid als voorzitter en werd deze functie overgenomen door Mitchell van Leerdam.

Op zaterdag 29 juni reden wij, traditiegetrouw tijdens de Visserijdag Arnemuiden, onze jaarlijkse afdelingswedstrijd. De ringrijbaan in de Burgemeester Hackstraat is voorafgaand aan het seizoen volledig gerenoveerd, waarvoor wij de gemeente Middelburg willen bedanken.

Het beloofde een tropische dag te worden met temperaturen boven de 30 graden. Wij hadden daarom extra maatregelen genomen om deze dag goed te laten verlopen. Voldoende drinkwater, extra rustpauzes, veel schaduwplekken en een zacht briesje maakte deze dag aangenaam voor mens en dier.
Met 26 deelnemers was de wedstrijd goed bezet, mede dankzij de gastrijders van de afdelingen Nieuwland en Middelburg.

Het was een succesvolle dag voor Julia Crucq. Zij stak 27 v/d 30 ringen en wist daarmee deze wedstrijd te winnen. Daarnaast won zij de 1e beker voor gastrijders en de pollepel. De 2e en 3e beker voor gastrijders werden gewonnen door respectievelijk Amy Crucq en Sharon Crucq.
In de strijd om de bekers voor de leden van Arnemuiden was de 1e beker voor Joan Poortvliet, de 2e beker voor Ashley de Gast en de 3e beker voor Jolanda van Dalen. De rode lantaarn werd gewonnen door Marinella Marteijn.
Ook vierden wij dit jaar het 25-jarig jubileum van Jolanda van Dalen. Zij kreeg een mooie taart en werd natuurlijk ook gejonast.

Op donderdag 15 augustus reden Theo Janse en Soraya Dieleman mee tijdens de 2e Folkloristische dag op het Molenwater in Middelburg. Zij wisten deze dag beide 17 ringen te steken.

Via deze weg willen wij alle sponsoren en vrijwilligers hartelijk bedanken voor de steun in welke vorm dan ook die wij het afgelopen jaar hebben mogen ontvangen.

Daarnaast danken wij het ZRV bestuur voor de samenwerking en het organiseren van de ZRV wedstrijden.
Tot slot wensen wij ieder een goed, gezond en sportief 2020 toe!

Namens R.V. In Galop,

Soraya Dieleman

Secretariaat: Soraya Dieleman
                        Radermacherstraat 7
                        4341 GW Arnemuiden

E-mail:           rvingalop@outlook.com


 

Rabobank is onze hoofdsponsor van het seizoen 2020  

                                                                                                                                 =========================